Escape Room Oslo (EN)

Morsomme escape rooms i Norge

Morsomme escape rooms i Norge

Escape rooms er en fantastisk type underholdning for hele familien, for dine kolleger på arbeidsplassen eller for deg og alle vennene. Det er et utfordrende, medrivende og morsomt spill, der du selv er levende deltager. I et Escape room må du forsøke å komme deg ut av et låst rom sammen med resten av laget ditt. Inne på rommet finner dere spor, gåter, redskaper og oppgaver som må løses og anvendes for at dere kan finne frem til den endelige løsningen. Først da kan dere få opp døren, komme dere ut av rommet og kalle dere vinnere av spillet. Men husk på at tiden går, og dere må altså klare det innen timen har gått!

I et Escape room stilles det ingen krav til din fysiske styrke eller til din generelle viten. Til gjengjeld stiller det store krav til samarbeid, evnen til å holde overblikk og hode kaldt, og det krever at du på samme tid tenker logisk og kreativt, rasjonelt og helt ut av boksen. For å finne løsningen må dere arbeide sammen som et lag på en effektiv måte, og bruke hverandres evner på den best mulige måten til i fellesskap å komme dere videre i spillet.

Du kan nå prøve et Escape Room i Oslo, og se om du og laget ditt har hva som kreves. En morsom aktivitet for venner eller familie som vil prøve noe nytt, eller som teambuilding for deg og dine kolleger. Spillet er bygget opp om en historie og et mysterium, og rommet har en gjennomført design med masse fantastiske detaljer. Dette gjør bare opplevelsen enda mer medrivende, spennende og levende. Med et Escape Room får du en annerledes opplevelse, der dere kan kombinere aktivitet med samarbeid og ekte utfordring for hjernen og sinnet. Det vil garantert utfordre dere, få adrenalinen til å pumpe, og ikke minst få smilet frem på leppene.