fototapet

Moderne innredning med fototapet

Mange tenker kanskje at det er gammeldags med tapet, men faktisk har det blitt utrolig populært å bruke igjen. Mange velger én eller to vegger i rommet for å skape kontrast til de andre, og for å gi rommet nye uttrykk og dimensjoner.

Gi rommet nytt liv

Veggenes farge og utseende har stor betydning for hvordan vi oppfatter rommet. For eksempel vil et rom med lyse vegger virke større end med mørke vegger, og dette er en fordel dersom du har et lite rom. Men har du et veldig stort rom, da kan det fort virke upersonlig og kaldt. Derfor kan veggens utseende fullstende endre rommets uttrykk og atmosfære.

Dette kan du utnytte til din fordel. For det betyr nemlig at du kan skape et helt nytt rom ved bare å endre veggen. Og her er fototapet en opplagt mulighet. Det gjør nemlig at du ikke kun kan endre fargen, men også skape en vegg med andre mønster, motiver og figurer. 

For eksempel kan en fototapet med stein- eller trevegger være utrolig flott, og det gir en rustikk og koselig stemning i rommet. Andre velger fototapeter med natur og planter for å få inn farger og liv i rommet. 

Velg dine personlige favoritter

Det er nesten ingen grenser for hva du kan velge som fototapet. Alt fra byer, skylines og arkitektur til motiver av dyr og planter. Fra kreative og abstrakte kunstverker til fototapeter med verdenskart eller trestruktur. Det er helt opp til deg å velge, hvordan du vil forme veggen og rommet.

Hos https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html kan du finne et imponerende utvalg av fototapeter som passer for alle rom og hjem uansett stil. Her er det noe for enhver smak og enhver type innredning, og du kan garantert også finne noen personlige favoritter som du bare må ha i hjemmet ditt.