fototapet

Gi barnerommet en oppgradering med fototapet

Noe av det jeg husker fra da jeg var liten, var at jeg elsket at moren og faren min lot meg være med på å bestemme hvordan det skulle se ut på rommet mitt. Som voksen forstår jeg at det ikke alltid er like lett, for barn endrer smak hele tiden, og derfor er det smart å finne en løsning som kan endret og ikke er så alt for dyr.

Fototapet er en veldig fin måte å la barna være med på å bestemme hvordan rommene deres skal se ut. Det koster ikke særlig mye hos for eksempel sohu-shop og er rimelig lett å både sette opp og fjerne igjen, noe som gjør det perfekt til akkurat det formålet.

Det er også en god mulighet for barna å få innflytelse på og kan være noe av det som gjør at de har mer lyst til å være på rommene sine. Det å føle at de selv har vært med på å bestemme er noe av det som gjør at de faktisk føler eierskap og at det er deres rom, i hvert fall når de blir litt eldre.

Utforsk et tema sammen

Når man skal velge en fototapet er det mange veier man kan gå og det gir en god mulighet for å skape noe i form av et tema. Fototapet har muligheten til å gjøre at man virkelig føler at man er inne i en jungel, under havet, eller annet, og det er noe man kan bruke i forhold til å skape et tema på rommet til barna.

Man kan velge gardiner, farger, tepper og puter i forhold til hva tapeten dikterer som tema og skape en opplevelse som ungene vil elske. Det å at de kan ta med seg vennene sine inn i en annen virkelighet er noe de vil være stolte over.