fototapet

Flotte fototaper gir rommet nye dimensjoner

Har du før tenkt over hva farger kan gjøre med et rom? Vi vet alle hvor mye forskjell det faktisk kan gjøre å male én vegg i en ny farge. Så tenk på hva du kan skape med fototapet. Her får du nemlig en vegg (eller flere) som ikke bare har en annen farge enn resten av rommet, men også et annet mønster eller motiv. Det kan fullstendig endre rommets uttrykk, atmosfære og dimensjoner, og det vil føles som å ha et helt nytt rom.

Fototapeter i mange varianter

Fototapet er derfor opplagt dersom det skal skje noe nytt i hjemmet ditt. De kan brukes både på soverom, stue, barnerommet, i entréen eller hvilket som helst annet rom. Her er det spesielt populært å bruke på én eller maksimalt to vegger for å skape kontrast til resten av rommet, men det er selvfølgelig helt opp til deg hvordan du vil bruke fototapet i ditt hjem.

Utvalget av fototapeter er stort, og derfor er det kun fantasien som setter grensen for deg. Det finnes blant annet fototapeter med motiver av byer og skylines, med abstrakt kunst og mønster eller med dyr og natur. Mulighetene er mange, og du kan helt sikkert også finne noen favoritter som passer perfekt for hjemmet ditt.

Høy kvalitet og enkel montering

Du må selvfølgelig tenke på designen når du skal velge fototapet. Det er viktig at farger, motiv og uttrykk passer for deg og hjemmet ditt. Men du bør også gå etter fototapeter i høy kvalitet. Da ser de nemlig flottere ut på veggen, de er enklere å montere og de holder lenger tid.

Hos Sohu-Shop.no kan du være sikker på å få fototapet i den beste kvaliteten. Samtidig er utvalget utrolig stort, og her er det noe for enhver smak, for ethvert rom og for ethvert hjem.