fototapet

Er det på tide å rydde vekk minimalismen? Bruk fototapet

Minimalismen har kanskje fått lov til å herje litt vel lenge når det kommer til innredningstrdnder, og derfor er det ikke så rart at mange blir lei og får lyst til å få litt farge inn igjen. Men hvordan rydder man bort minimalismen effektivt? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Vekk med minimalismen 

Er du også lei den minimalistiske interiørstilen? Så er du ikke alene. Vi er rett og slett kommet til et avgjørende punkt der de fleste synes det er på tide med fest og farger i hjemmet, og det er heldigvis ikke så vanskelig å gjøre noe med. Spesielt ikke når minimalistisk stil er utgangspunktet. Man kan jo kanskje si at fordelen ved nettopp minimalistisk stil, er at det er en stil det er forholdsvis enkelt å rydde bort. Det er rett og slett fordi det på mange måter bare er en stil som er et blankt lerret, og det kan du bruke for å introdusere elementer som vitner om en mer personlig stil – og en stil som kanskje er litt mer stemningsskapende. 

Når du skal rydde bort minimalismen, er det noen smarte grep du kan ta. Du kan for eksempel male en vegg eller to i farger som sier noe om deg eller som skaper en spesiell stemning du gjerne vil ha. Men du kan også gå mer bokstavelig til verks og bruke fototapet. Det skal vi se på nå. 

Personlig stil med fototapet 

Du kan enkelt bruke fototapet for å få personlig still inn i hjemmet. Da kan du nemlig finne temaer og motiver som sier noe om hvem du er, enten i form av referanserammen din eller preferanser. Det er også en super måte å gjøre om barnerommet til tenåringsrom på, eller gjøre barnerommet litt mer spennende. Det finnes så utrolig mange motiver å velge mellom, at man kan finne noe som forvandler rommet på 1-2-3, og passer til mange forskjellige personer.