Fjerne flekker

Effektiv flekkfjerning

Effektiv flekkfjerning

Fettflekker oppstår typisk i forbindelse med matlagingen. Den helt klassiske situasjonen er når du står på kjøkkenet og steker kjøtt eller grønnsaker på pannen i litt olje eller smør. Her kan det skje at fettstoffet spruter opp på t-skjorten, genseren, kjolen eller lignende. Et fettflekk kan være vanskelig å få av i vanlig vask, og det er derfor ofte nødvendig å bruke en særlig fremgangsmåte og spesialiserte produkter når dine klær skal bli gode som nye etter en fettflekk. Med På Stell får du enkel, effektiv og skånsom flekkfjerning, og de kan hjelpe deg til å oppnå det beste resultatet.

På Stell har utviklet en flekkfjernersåpe som kan brukes på alle mulige typer av flekker, og på stort sett alle tekstiler og materialer. Derfor er den et godt verktøy å ha i nærheten i hverdagen når du skal fjerne fettflekker eller andre flekker fra rødvin, frukt, sminke eller lignende. Flekkfjernersåpen kan brukes direkte på dine plagg. Du skal bare gni det på flekken og la det virke i litt tid, avhengig av hvor gammel flekken er. Når du ser flekken forsvinde, kan du tørke av flekkfjernersåpen med en fuktig klut eller skylle plagget under lunkent vann. Etterfølgende kaster du bare plagget i vaskemaskin akkurat som du ellers ville gjort.

På Paastell.no kan du lese en detaljert veiledning av hvordan du kan fjerne fettflekker eller andre vanskelig flekker i hverdagen, avhengig av om du vil vaske plagget eller ikke. På nettsiden kan du selvfølgelig også kjøpe din På Stell Sitronsåpe som du skal bruke for enkel, rask, effektiv og skånsom flekkfjerning. Den er basert på naturlige ingredienser, er økologisk nedbrytbar og inneholder ingen skadelige stoffer. Derfor kan du føle deg helt trygg på at din flekkfjernersåpe ikke påvirker verken deg, dine klær eller miljøet på en negativ måte når du vasker.